Ho Chi Minh City University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ho Chi Minh City University of Technology - Universitatea Națională din Vietnam ( HCMUT - Bach Khoa ), înființată în 1957, este o universitate de stat și cuprinzătoare din Vietnam.

Universitatea a fost recunoscută ca fiind centrul de conducere al academiei, cercetarea științifică și transferul de tehnologie în Vietnam.

În ultimul clasament de 400 de universități din Asia de către QS Rankings, ne aflăm pe poziția 142 care este cu 5 ranguri mai mare decât cea din anul precedent, ceea ce înseamnă că HCMUT - Bach Khoa se numără printre cele mai mari 150 de universități din Asia .

Ho Chi Minh City University of Technology este prima și singura universitate din Vietnam care a obținut acreditarea de la HCERES (Europa)

Pentru acreditarea programelor, HCMUT - Bach Khoa este prima universitate din Vietnam care a obținut ABET (Consiliul de acreditare pentru inginerie și tehnologie de certificare, SUA), în două specializări: Informatică și Inginerie Calculatoare . Am obținut, de asemenea, AUN - QA (Asigurarea calității în certificarea rețelelor universitare ASEAN) în 9 specializări: Inginerie Telecomunicații, Inginerie Mecanică, Inginerie Chimică, Inginerie Civilă, Inginerie de Producție, Administrarea Afacerilor, Ingineria Sistemelor Industriale.

Un colț în campusul central al HCMUT - Bach Khoa

DOMENII DE PROGRAME DE STUDIU

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) oferă programe de studii de la nivel universitar la doctorat în diferite specializări: Inginerie Petrol, Inginerie Chimică, Management Industrial, Tehnologia Informației, Inginerie Mecanică și Mecatronică, Inginerie Electrică și Electronică, Inginerie Civilă, Inginerie, Tehnologia și Managementul Mediului, etc.

Pentru studenții internaționali, Bach Khoa oferă diplomă de licență

CONEXIUNI DIN LUME

HCMUT - Bach Khoa cooperează cu universități de prestigiu din lume, cum ar fi Universitatea din Queensland (Australia), Universitatea din Adelaide (Australia), Universitatea de Tehnologie Sydney (Australia), Universitatea Macquarie (Australia), Universitatea Griffith (Australia) , Universitatea Illinois din Urbana Champaign (SUA), Universitatea Illinois din Springfield (SUA), Universitatea Catolică din America (SUA), Universitatea Rutgers (SUA), Universitatea Tehnologică Nagaoka din Japonia, Universitatea Kanazawa din Japonia etc.

Astfel, studenții au oportunități de a se transfera la universitățile partenere pentru diploma de licență acordată de universitățile partenere; precum și schimbul de programe academice sau culturale în maximum două semestre.

BINE ATI VENIT PE ACUM LA HCMUT - BACH KHOA!

Sala principală (Clădirea H6) a Campusului HCMUT - Bach Khoa din suburbia (Campusul 2) din Ho Chi Minh City

Unitatea de cazare HCMUT Bach Khoa noaptea

Stadion complex complex regional-campus 2.
Detalii de contact:
Email: admission@oisp.edu.vn
Ce număr de număr: 84 8 9916 9961
Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Locații

Orașul Ho Chi Minh

Bach Khoa University (BKU)

Address
Ho Chi Minh City University of Technology
268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10

Orașul Ho Chi Minh, Orașul Ho Chi Minh, Vietnam
Număr de telefon
+84 8 7300 4183

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră