Ho Chi Minh City Open University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ho Chi Minh City Open University este o instituție de învățământ superior care oferă diverse programe, de la fața locului la învățarea la distanță și învățarea în centrele academice satelit; își propune să răspundă diferitelor nevoi de învățare ale societății și să contribuie la îmbogățirea resurselor umane ale țării.

Ho Chi Minh City Open University fost fondată la 26 iulie 1993, în conformitate cu Decizia 389 / Ttg semnată de prim-ministru privind înființarea Institutului de Educație Deschisă Ho Chi Minh City înființat la 15 iunie 1990 conform Deciziei 451 / Ttg semnat de ministrul educației și formării. Ho Chi Minh City Open University este prima instituție care oferă formare deschisă pentru a pune în aplicare direcțiile Partidului Comunist și ale Guvernului în socializarea educației și înmulțirea tipurilor de instruire.

În prezent, peste 32.000 de studenți se înscriu la cursuri de zi, de noapte și de învățământ la distanță la Ho Chi Minh City Open University . Până în prezent, universitatea a acordat aproximativ 31.000 de diplome de licență și peste 1.000 de diplome de masterat.

Locații

Orașul Ho Chi Minh

Address
35-37 Ho Hao Hon Street, District 1
Orașul Ho Chi Minh, Orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră