Read the Official Description

Bine ați venit la Școala BHMS, Business și Hotel Management!

BHMS este una dintre școlile de ospitalitate din lume, situată în inima orașului Lucerna, un oraș vibrant și frumos din Elveția.

Nu pierdeți această ocazie!

Conceptul de educație elvețian BHMS

Cei patru "piloni" de la BHMS sunt educația, stagiul, dezvoltarea personală și plasarea internațională în carieră. Fiecare pilon joacă un rol esențial în misiunea noastră de a oferi industriei globale de ospitalitate și management al serviciilor cu angajați de înaltă calitate, care sunt dornici să demonstreze potențialul lor de management.

Calitatea educației academice, ca prim pilon, oferă studenților cunoștințele academice și teoretice. Stagiul, ca al doilea pilon, permite studenților să aplice cunoștințele în practică la locul de muncă. Dezvoltarea personală și profesională, pilonul al treilea și cel mai important, oferă studenților competențe și discipline moi și sociale care îi motivează pe elevi, le ghidează, îi consolidează și, în cele din urmă, îi determină să reușească.

Rezultatul de succes al tuturor celor trei piloni duce la al patrulea pilon, o plasare de succes în carieră. BHMS are propria sa firmă de plasare «Masterwork», care îi ajută pe toți absolvenții să obțină prima lor poziție de carieră internațională.

Ceea ce ne face deosebite

Fast Track British BA Grad:

BHMS Business

Hands-on American MBA Grad:

BHMS Business

Aptitudini transferabile:

Competențele transferabile sunt abilități și abilități relevante și utile în diferite domenii ale vieții: din punct de vedere social, profesional și școlar. Munca in echipa, conducerea, motivatia personala, organizarea, managementul timpului, ascultarea, comunicarea scrisa si verbala, precum si tehnologia informatiei sunt in ADN-ul sistemului de educatie BHMS.

Sistem unic pe termen de 5 săptămâni:

La BHMS Business

În inima orașului Lucerna:

BHMS Business

Sentipark este o clădire modernă care găzduiește facilități de clasă, precum și cazare de top pentru aprox. 60 de studenți.

Stagiu garantat

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Al treilea an al programului Bachelor of Arts de 3 ani, BA Global Business Management, se bazează pe o perioadă intensă de studiu de peste 20 de săptămâni la campusul BHM ... [+]

Program:

Anul 3 al BA Global Business Management

Durată:

Un an

Disponibilitate:

Această ofertă este disponibilă tuturor studenților potențiali care dețin Diploma superioară BHMS în Managementul Ospitalității sau o calificare echivalentă în managementul afacerilor internaționale.

Prezentare generală

Al treilea an al programului Bachelor of Arts de 3 ani, BA Global Business Management, se bazează pe o perioadă intensă de studiu de peste 20 de săptămâni la campusul BHMS din Lucerna, Elveția, plus o experiență de lucru de 3 până la 6 luni într-o universitate elvețiană * întreprindere internațională. BHMS gestionează programul cu RGU, care acordă diplomă de licență studenților care au terminat cu succes al treilea an și trec toate modulele.... [-]

Elveţia Lucerne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Elveţia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lucerne
    )

)
1
February 2019
Full-time
1 an
Campus

Citiți mai multe în limba engleză
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Al treilea an al programului Bachelor of Arts de 3 ani, BA Hotel și Hospitality se bazează pe o perioadă intensă de studiu de peste 20 de săptămâni în campusul BHMS din L ... [+]

Program:

Anul 3 al Hotelului BA

Durată:

Un an

Disponibilitate:

Această ofertă este disponibilă pentru toți potențialii studenți care dețin diploma superioară BHMS sau echivalent

Prezentare generală

Al treilea an al programului Bachelor of Arts de 3 ani, BA Hotel și Hospitality se bazează pe o perioadă intensă de studiu de peste 20 de săptămâni în campusul BHMS din Lucerna, Elveția, plus o experiență de lucru de 3 până la 6 luni într-o ospitalitate elvețiană sau internațională afacere. BHMS gestionează programul cu RGU, care acordă diplomă de licență studenților care au terminat cu succes al treilea an și trec toate modulele.

BHMS este membru al grupului de școli Bénédict Elveția, înființat în 1928, al cărui misiune este de a oferi educație pentru adulți pentru persoanele cu dorința de a reuși. Școala Bénédict este una dintre cele mai mari organizații private de învățământ din Elveția și predă în fiecare an mai mult de 15 000 de studenți full-time și part-time.... [-]

Elveţia Lucerne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Elveţia
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lucerne
    )

)
1
February 2019
Full-time
1 an
Campus

Citiți mai multe în limba engleză

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

Things I didn't know about Switzerland

Step Out of Your Comfort Zone

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Address
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Elveţia
Website
Phone
+41 41 248 70 70