Read the Official Description

Sunyani Politehnica a fost acum convertit la Universitatea Tehnică Sunyani (UTS) cu mandat redefinite pentru a oferi studii superioare în inginerie, știință, și discipline bazate pe tehnologie, precum și învățământ profesional și tehnic și de formare, arte și discipline conexe aplicate. Acest lucru este menționat în mod clar în Legea universitățile tehnice, 2016 Legea 992 adoptată de Parlamentul Republicii Ghana și consimțit de către Președintele Ghana pe 31 august 2016.

Această conversie a prezentat instituția cu o oportunitate unică de a se repoziționa și ridica educația și formarea tehnică și profesională ca furnizor cheie de resurse umane critice foarte bine pregătite pentru industrie pentru a stimula asupra dezvoltării naționale. Acesta a creat, de asemenea, o progresie și cariera cale clară și dezvoltare pentru absolvenții instituțiilor tehnice și profesionale din țară. Până în prezent, astfel de absolvenți au fost absorbite în mijlocul centrul de cercetare de masă axat studii universitare tradiționale, și trunchierea, astfel, educația și formarea practică au primit.

Ca urmare a acestei noi de dezvoltare, Stu a prezentat mai multe programe în mod unic făurite de 4 ani de licență de tehnologie către organismele naționale adecvate pentru aprobare și acreditare, după caz. Aceste programe vor fi oferite în plus față de 2 ani Bachelor of Technology top-up-uri pentru absolvenți HND și alte persoane calificate. UTS va continua, de asemenea, să ruleze tehnician și alte programe de ambarcațiuni certificate non-terțiar deja existente. Pregătirile sunt în curs de desfășurare, de asemenea, să solicite acreditare pentru funcționarea Maestru de doctor în Tehnologie programelor Tehnologie și în viitor forseable.

Sunyani101

Misiune, Vission & Valori de bază

DECLARATIE DE VIZIUNE

Pentru a deveni un centru de excelență pentru furnizarea de carieră-concentrat de formare a forței de muncă de nivel mediu, practic, orientat pentru dezvoltarea socio-economică a regiunii și a națiunii, în general.

MISIUNEA

Sunyani Politehnica este o instituție publică de învățământ superior, care este angajat la furnizarea de educație și formare axat pe cariera la nivel terțiar, cu mâinile pe experiența și dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru a umple nevoile de mijloc nivel de forță de muncă ale țării.

Valorile noastre de bază

  • EXCELENTA
  • COMPETENȚĂ
  • COMPETITIVITATE
  • sensibilitate
  • PROFESIONALISM
Sunyani102

Legătura industrială

Studenții au posibilitatea de a localiza site-uri de internship sau de organizare aproape de casele lor. Cei care nu au o opțiune sunt plasate de către unitatea de legătură industrială. Pentru a facilita plasarea studenților pentru exercitarea atașament, lectori și ofițerii de legătură Scout pentru plasarea în organizarea și companiile vizate în întreaga țară pentru a negocia plasament pentru studenți. Acest lucru este cu condiția ca biroul este notificat cu cel puțin patru luni înainte de începerea atașamentului, pentru se fac aranjamentele necesare legate de atașament industriale pentru a se asigura că exercițiul în cursul perioadei este fără obstacole.

Evaluare

Valoarea totală a programului de instruire practică pentru studenții HND atrage un total de hours.Competency bazate pe programul de formare 4-credit (CBT) II pentru studenții de inginerie civilă necesită un total de șaisprezece ore (16) de credit de experiență atașament industriale pentru al patrulea semestru. Elevii continua cu un atașament industrial de trei luni (douăsprezece săptămâni), care atrage un credit de doi oră ca un top din săptămânile șaisprezece. Studenții care desfășoară programe de licență de Tehnologie supuse un total de șaisprezece ore (16) credit de exercitare atașament industriale pentru semester.Students a scrie un raport cuprinzător, la sfârșitul exercițiului lor de atașament. Raportul, foaia de jurnal de zi cu zi și raportul confidențial din industrie sunt evaluate și clasificate pentru fiecare elev.

Programs taught in:
Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: