Read the Official Description

ISAE UNIVERSITATEA A deschis ca INSTITUTUL SUPERIOR DE ADMINISTRARE DE AFACERI în 1985, prima entitate post-media a învățământului privat, aprobat de Ministerul Educației din Panama, în ceea ce stă ca al treilea nivel al învățământului superior. Fondatorii ei au fost Dr. Plutarco Arrocha si Dr. Xiomara de Arrocha.

În cei opt ani de funcționare și Institutul Superior de Business Administration au absolvit ca tehnicieni, mai mult de 600 de panamezi în diferite modalități academice ale sectorului de afaceri.

Nr.272 în 1994 prin Decretul din 27 mai 1994 crearea Universității se realizează și numit ISAE UNIVERSITY, schimbarea sensul acronimul de Instituție de învățământ superior DE ADMINISTRARE.

școală

misiune

 • Tren profesioniști, integritatea competitivă cu valori morale ridicate, în mod critic, viziune socio-culturale și globale prin consolidarea competențelor lor și dobândirea de cunoștințe prin cercetare științifică, mobilizare socială și un proces de studiu independent, semipresencial, cu sprijinul instrumentelor tehnologice.
 • Sublinierea un proces de învățare teoretice și practice, în cazul în care participantul și facilitatorul joacă un rol important în procesul de predare - învățare.

vedere

Asigurarea accesului la învățământul superior și oferă posibilitatea de ample posibilități de populație, condițiile lor de muncă, personale, sociale, marginalizate sau de altă natură nu pot fi predate prin modurile de studiu care necesită fizice, de zi cu zi sau de asistență clase de frecvență.

Ne concentrăm pe a fi o instituție din prima linie, recunoscută pe plan internațional și permanent inovator, cu scopul de a contribui la schimbările sociale necesare pentru a crea un climat de bunăstare, echitate și pace cultură. O instituție care formată integral profesioniștii săi pentru a realiza sarcini cu înalt simț de responsabilitate, atât în ​​sectorul public și cel privat, cu rol de succes în mediul social și de muncă, cu scopul de a furniza resursele umane calificate că țara necesită pentru dezvoltarea sa prin formarea de personal calificat, fluent în tehnologie și instrumente moderne și eficiente, adecvate pentru complexitatea lumii globalizate; Prin urmare, o piață a muncii din ce în ce mai greu, solicitante și competitive.

Valorile noastre

 • ANGAJAMENT SOCIALĂ: Organizația noastră este puternic angajat pentru societate pentru oportunitatea pe care a fost dat de a instrui membrii săi în știu și know - how.
 • HONEST COMUNICARE DESCHIS: Unul dintre standardele vitale în prezentarea serviciilor pe care le oferim, deoarece necesită toate informațiile tuturor de utilizatorii noștri este accesibil.
 • INTEGRITATEA: Ea ne dă societatea forță morală de a ne prezenta ca o alternativă fiabilă pentru a atinge obiectivele academice și de carieră.
 • REZULTATE ORIENTARE: „Calitatea este nu este controlată, acesta se produce“ este una dintre valorile principale în activitatea universității noastre și organizația noastră lucrează de zi cu zi , în scopul de a realiza aceasta .
 • TEAMWORK: Proiectele noastre sunt garantate de succes , deoarece acestea sunt dezvoltate cu sprijinul a întregii organizații, care a condus la dezvoltarea acestei valoare ca o lucrare de zi cu zi mistică.
 • SATISFACTIE utilizatorilor noștri: Toate eforturile noastre zilnice au ca scop atingerea acestei valori, pe care noi , ca un instrument pentru a realiza creșterea noastră organizațională „Un client multumit este cea mai buna reclama“
 • RESPONSABILITATE: Ca o organizație de formare profesională au în această setare standard care ne guvernează în programele de dezvoltare, emisiune de titluri, etc. Și așa vin în fața societății ca instituție de încredere.
 • PROFESIONALISM CU SENS ETIC: Obiectivele proiectului cu sens etice și profesionale, valori pentru dreptul integrală a resurselor umane.
Programs taught in:
Spaniolă

Această școală oferă și:

Licenţă

ISAE Universidad

Știu știu Utilizarea în mod eficient, instrumente și tehnologii pentru a lua decizii de sunet, la probleme și situații care necesită soluții specifice pentru o organizați ... [+]

date Modality: Amestecat - un subiect pe lună program de clasă: de luni până vineri 6:00 - 10:0 sau sâmbăta / duminica 8:00 - 16:00 Titlu: Gradul în managementul afacerilor Profilul Absolvent

știu știu

Folosit eficient, instrumente și tehnologii pentru a lua decizii corecte, la probleme și situații care necesită soluții specifice pentru o organizație. Cunoaște și înțelege toate aspectele de bază pentru luarea deciziilor, precum și istoria și fundamentele de management. Planificați aplicarea acestor idei pentru munca de zi cu zi. Analizează procesul de pregătire și evaluare a proiectelor. Dezvoltă și aplică matematice, statistice, pentru a rezolva problema în tratamentul modelelor de risc. Identifică posibilitățile de protecție de risc ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
40 luni
Online şi campus combinate

Citiți mai multe în limba engleză
ISAE Universidad

Viziunea acestei curse este orientat „în promovarea inovației educaționale, folosind valorile civice-sociale ridicate în profesor-elev și administratori de învățământ rel ... [+]

Prezentare generala cursa

Viziunea acestei curse este ca scop „promovarea inovațiilor educaționale, folosind valorile civice-sociale ridicate în relația profesor-elev și administratori de învățământ“ În misiunea de Bachelor în Educație elementară de la Universitatea ISAE afirmă că " educației umaniste și educatori științifice și tehnologice care contribuie la modernizarea învățământului panamez, asigurarea competitivității, criticitatea și excelență în performanță profesională“.

date Modality: Amestecat - un subiect pe lună program de clasă: de luni până vineri 6:0 - 10:00 sau sâmbătă: 8:0 - 4:00 Titlu: Gradul în învățământul primar Profilul Absolvent ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
44 luni
Online şi campus combinate

Citiți mai multe în limba engleză
ISAE Universidad

Bachelor of Science în educație este o formare interdisciplinară, care integrează domeniile științifice ale cunoașterii, zona umanistă și tehnologică. ... [+]

Prezentare generala cursa

Bachelor of Science în educație este o formare interdisciplinară, care integrează domeniile științifice ale cunoașterii, zona umanistă și tehnologică.

În această cursă atenția interdisciplinară se concentrează asupra epistemologică și instrumentele care va facilita studiul în abordarea absolvent situații educaționale diferite, precum și rezolvarea problemelor. În plus, sunt furnizate cunoașterea realității educaționale, astfel încât transferul de cunoștințe apare prin practica profesională și aplicații practice în diferite discipline.

date Modality: Amestecat - un subiect pe lună program de clasă: de luni până vineri 6:00 - 10:00 sau sâmbăta / duminica 8:00 - 4:00 Titlu: Bachelor of Science în Educație Profilul Absolvent ... [-]
Panama Panama City
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Panama
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Panama City
    )

)
1
March 2019
Part-time
44 luni
Online şi campus combinate

Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Vía Ricardo J. Alfaro
Panama City, Panama, PA
Social Media