Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Introducere
ECOLE DUCASSE - ENSP
École Nationale Supérieure de Pâtisserie este situată în Yssingeaux, în regiunea franceză Auvergne. Fondată în 1984, este școala de referință din Franța - și la nivel global - pentru profesioniști în patiserie, panificație, ciocolată, produse de cofetărie și înghețată.
Găzduită în Château de Montbarnier, școala combină cu succes moștenirea și modernitatea, oferind o atmosferă unică de familie. Găzduiește în fiecare an o serie de evenimente culinare de prestigiu, inclusiv rundele de selecție pentru competiția Un des Meilleurs Ouvriers de France și Festivalul Național al Croacetelor.
Programele noastre de patiserie :
Programe esențiale:
- French Pastry Arts Essentials
- Articole esențiale pentru ciocolată și cofetărie franceză
- French Bakery Essentials
Diplome:
- Diploma de artă de patiserie franceză
- Diplomă de expert în artele de patiserie franceză
Locații
- Yssingeaux
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier, Allée de Montbarnier